finalno vece baci drogu u kos 2 Sport

Pobjednici „Caffe Bar Cezar“ i „Mali Mrav“


Ekipa „Caffe Bar Cezar“ u sastavu Filip Pejović, Sead Hadžifejzović, Edan Bjelak i Arijan Krajina, osvojila je jubilarni X Noćni turnir u basketu „Baci drogu u koš“. Oni su u finalu sa 2:0 u pobjedama savladali ekipu „Night Club Municipium’s“, za koju su nastupali Dejan Posuka, Goran Posuka, Luka Marković i Miloš Jovanović. Treće mjesto je osvojila ekipa  „Caffe Macchiato“.

finalno vece baci drogu u kos

U konkurenciji dama slavila je ekipa „Mali Mrav“, drugo mjesto pripalo je ekipi „GM Kafa“, a treće mjesto je osvojila ekipa „No Name“.

finalno vece baci drogu u kos 7

Najbolja šuterka trojki je Anica Gačević, a u konkurenciji muškaraca slavio je Nikola Pejović.

U takmičenju u izvođenju slobodnih bacanja u kategoriji djevojčica, pobjedila je Sofija Ajduković, članica ŽKK Rudar, dok je kod dječaka slavio Igor Knežević, član KK Rudar.Najmlađi učesnik bio je Vuk Starčević, koji je 2010. godište.

Za pobjednike su obezbjeđeni pehari, medalje, diplome, novčane nagrade, kao i nagrade sponzora. A nagrade kao što su tablet, slušalice i drugo, mogla je osvojiti publika.

Turnir je u prosjeku pratilo oko 1000 gledalaca, s’tim što je finalna noć skoro napunila Sportski centar „Ada“.

finalno vece baci drogu u kos 6

U okviru finalnog dana održan je i zabavni program, baziran na urbanim kulturnim pravcima, a minutom ćutanja odata je počast tragično preminulim Goranu Vojinoviću, kao i Danilu Krvavcu, koji su sudili na ovom turniru.

I ove godine, organizacija je bila na zavidnom nivou.

Pripremio, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Pobjednici „Caffe Bar Cezar“ i „Mali Mrav“

Comments are closed.