UNO PREMIUM NK4 PVbiz

Novi koncept: Otvoren UNO Premium u Nikšiću


Kompanija UNO – NK, lider u prodaji obuće na crnogorskom tržištu, novi koncept UNO PREMIUM radnje predstavila je i u Nikšiću, u Njegoševoj ulici br 11. Ovo je prilika da zainteresovani građani iskoriste popuste od 10 do 50 %, koji su aktuelni povodom otvaranja radnje. 

UNO PREMIUM se bazira na ponudi visokokvalitetnog asortimana obuće i torbi za sve prilike, koji obuhvata najpoznatije svjetske brendove. Po pristupačnim cijenama ovdje možete pronaći originalne i inovativne modele koji su u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Nudi se širok izbor obuće različitih boja, materijala i stilova, od elegantnih, do sportskih i kežual varijanti poznatih svjetskih brendova kao što su: Fly London, Wrangler, Guess, Mustang, Paciotti, Lemon Jelly, U.S. Polo, Desigual, Lloyd, Tommy Hilfiger

UNO PREMIUM NK

Pored visokog nivoa kvaliteta usluge i povoljnih cijena, prodavnice UNO obuće prepoznatljive su i po najfleksibilnijim načinima plaćanja, tako da možete iskoristiti i mogućnost trgovine na 12 mjesečnih rata.

Status koji već godinama njeguje na tržištu, kao firma koja pruža uzornu uslugu svojim kupcima, nudeći izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post-prodajnih usluga, Obuća UNO potvrdila je priznanjima dobijenim od švajcarske sertifikacione kuće ICERTIAS. Kompanija je dobila međunarodne medalje: Customers’ Friend (prijatelj kupaca), Best Buy Award – za najbolji odnos cijene i kvaliteta i QUDAL – QUality meDAL – broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu.

Glavni cilj kompanije je da ponudi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. Zaposleni u kompaniji UNO – NK i dalje će se truditi da svojim klijentima ponude proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima, uz najpristupačniju moguću cijenu, posebno obraćajući pažnju na cjelokupno korisničko iskustvo i podršku nakon prodaje samog proizvoda.