0d422469a7bfe49699e19d8d898530d7_L Sport

Nagrada za Anicu Beljkaš


Sve je bilo spremno za plavo-bjelo slavlje, pun stadion, raspoloženje u Podgorici, pa čak umjesto konfeta u boji državne zastave u čast pobjednika postavljene su plavo-bijele konfete. Sve je bilo spremno, ali i Rudar. Sa koliko su samopuzdanja momci Dragana Gage Radojičića krenuli na meč to je teško opisati, a kada TV Pljevlja je naglašeno da može da snima slavlje u svlačionici novinari koji prate Rudar bili su uvjereni da će pehar na Sjever. Magični Miloš Radanović utišao je slavlje pod Goricom uslovljeno odbranom penala koji je šutirao Alić tako što je odbranio šut Raspopovića, pa Vušurovića i na kraju on bio siguran sa bijele tačke i pehar je krenuo u Pljevlja….

Nagradu je dobila Anica Beljkaš, koja je bila najbrža a i pokazala da je veliki navijač Rudara i sigurni smo da nagrada ide u prave ruke i čestitke čestitamo na nagradi. Potrebno je da pošalje poruku na broj 067/398-855 i pita kada može podići svoju nagradu.

Oni koji nisu dobili nagardu neka budu sjutra, tokom dana uz nas i čekaju novo nagradno pitanje.

Sezonske karte za samo 15 eura

F.K. „Rudar“ pokrenuo je akciju „Podržimo Rudar“ koja se odnosi na prodaju sezonskih karata za sezonu 2017/2018 godina.

Sezonske ulaznice važe za sve prvenstvene i Kup utakmice.

Cijene kompleta karata:

– Cijena 15 eura: Sezonska karta (bonus poklon šal Rudara)
– Cijena 8 eura – ispod 18 godina (bonus poklon šal Rudara)

Navijači Rudara koji su zainteresovani za kupovinu sezonskih karata za dodatne informacije mogu se informisati na broj telefona: 067/398-855 ili da na isti broj telefona pošalju SMS za koji paket sezonskih karata su zainteresovani a nakon toga će biti kontaktirani.