Natasa Markovic Vijesti

Na čelu Socijaldemokrata SD Pljevlja Nataša MarkovićNa prvoj konstitutivnoj sjednici novog saziva Opštinskog odbora Socijaldemokrata Pljevlja, koja je održana 25.08.2017. godine za predsjednicu Opštinske organizacije uz samo 3 nevažeća listića izabrana je Nataša Marković.

Ispred Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore, sjednici je prisustvovao Dr Kenan Hrapović . Govoreći o  kandidatkinji Nataši Marković on je istakao da je dala nesebičan doprinos  ne samo jačanju partijske infrastructure, već i očuvanju i promovisanju socijaldemokratske ideje unutar partije i u široj društvenoj zajednici.

Ova sjednica je pokazala da smo, kao partija lijevog centra, jedinstveni i posvećeni njegovanju istinskih vrijednosti demokratije i socijalne pravde, kao i punu posvećenost očuvanju jedinstva unutar naših redova kada je to najteže i kada to ne polazi za rukom mnogim drugim partijama poljuljanim podjelama i ličnim razmiricama, saopštili su za naš portal iz Tima za medije OO SD Pljevlja.

Predsjednica Marković se u obraćanju zahvalila na jedinstvenoj podršci svim članovima OO SD Pljevlja i izjavila da ćemo nastaviti na državnom nivou sa politikom koja nas jača kao društvo jednakosti i socijalne pravde,a  na lokalnom nivou i dalje biti primjer odgovornog, savjesnog,transparentnog i predanog rada u službi svih građana.

Nataša Marković je završila Ekonomski fakultet i Fakultet fizičke kulture, članica je Glavnog odbora SD Crne Gore, bila je odbornik u Skupštini opštine Pljevlja, vodila odbojkašku juniorsku reprezentaciju  Crne Gore 2006-2016, obavlja poslove direktorice lokalnog preduzeća Komunalne usluge d.o.o.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

5 comments on “Na čelu Socijaldemokrata SD Pljevlja Nataša Marković

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>