Natasa Markovic Vijesti

Na čelu Socijaldemokrata SD Pljevlja Nataša Marković


Na prvoj konstitutivnoj sjednici novog saziva Opštinskog odbora Socijaldemokrata Pljevlja, koja je održana 25.08.2017. godine za predsjednicu Opštinske organizacije uz samo 3 nevažeća listića izabrana je Nataša Marković.

Ispred Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore, sjednici je prisustvovao Dr Kenan Hrapović . Govoreći o  kandidatkinji Nataši Marković on je istakao da je dala nesebičan doprinos  ne samo jačanju partijske infrastructure, već i očuvanju i promovisanju socijaldemokratske ideje unutar partije i u široj društvenoj zajednici.

Ova sjednica je pokazala da smo, kao partija lijevog centra, jedinstveni i posvećeni njegovanju istinskih vrijednosti demokratije i socijalne pravde, kao i punu posvećenost očuvanju jedinstva unutar naših redova kada je to najteže i kada to ne polazi za rukom mnogim drugim partijama poljuljanim podjelama i ličnim razmiricama, saopštili su za naš portal iz Tima za medije OO SD Pljevlja.

Predsjednica Marković se u obraćanju zahvalila na jedinstvenoj podršci svim članovima OO SD Pljevlja i izjavila da ćemo nastaviti na državnom nivou sa politikom koja nas jača kao društvo jednakosti i socijalne pravde,a  na lokalnom nivou i dalje biti primjer odgovornog, savjesnog,transparentnog i predanog rada u službi svih građana.

Nataša Marković je završila Ekonomski fakultet i Fakultet fizičke kulture, članica je Glavnog odbora SD Crne Gore, bila je odbornik u Skupštini opštine Pljevlja, vodila odbojkašku juniorsku reprezentaciju  Crne Gore 2006-2016, obavlja poslove direktorice lokalnog preduzeća Komunalne usluge d.o.o.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

5 comments on “Na čelu Socijaldemokrata SD Pljevlja Nataša Marković

  1. Upucen

    Kazu cuvaju jedinstvo unutar partije, a covjek koji je sinonim za SD u gradu im podnosi ostavku, i postaju vanparlamentarni.. Lud, zbunjen, normalan..

  2. Samo Seljak

    Da nije tragično bilo bi smiješno???!
    Priču o „dva fakulteta“ nek prodaje dedama po Meljaku!
    Sad ćete da vidite tek koliko glasova ćete dob… pardon… 😉

Comments are closed.