Dani Evropskog filma Vijesti

Dani evropskog filma


Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja zajedno sa delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, uz podršku EU info centra, u periodu od 28.08. do 09.09. u sali Doma Vojske Crne Gore, organizuje festival „Dani evropskog filma” u okviru koga će pljevaljska publika moći da pogleda 10 filmova iz različitih evropskih produkcija koje su obezbijedile ambasade zemalja članica EU.

Dani evropskog filma u Pljevljima počinju 28. avgusta u 20 časova prikazivanjem švedske romantične komedije „Ego”. U toku trajanja ovog karavana, publika će moći da uživa u raznim žanrovima od komedije, crnog humora, preko misterije i romantične komedije do dokumentarnog filma.

U programu manifestacije učestvuju ambasade Danske, Francuske, Holandije, Italije, Kipra, Mađarske, Njemačke, Poljske, Portugalije, Slovačke i Švedske.

Dani EU filma

Ulaz je besplatan.

Pripremio, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore