Bajrović Sećer Vijesti

Bajrović podnio ostavku u SD-uBajrović je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika.

Odbornik u Skupštini opštine Pljevlja Šećer  Bajrović  podnio je ostavku na članstvo u Socijademokratskoj partiji (SD). On je kazao da o njegovoj ostavci treba da se izjasni Predsjedništvo stranke Ivana Brajovića.

“Podnio sam ostavku na članstvo u SD-u i o njoj treba da se izjasni Predsjedništvo partije. Ostavka je posljedica ozbiljnih neslaganja koja već duže vrijeme postoje između mene i jednog dijela lokalnog odbora i vrha partije, a tiču se prizemnih igara jedne interesne grupice u Pljevljima, te grubog kršenja statuta, i osnovnih demokratskih načela na kojima se zasnivao rad partije”, kazao je  Bajrović , navodeći da mu kao jednom od osnivača SD-a “sve to teško pada, ali da je sada Predsjedništvo n a potezu”.

Bajrović  je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika.  Bajrović  je prošle godine na tom mjestu zamijenio Munira Redžovića, koji je podnio ostavku zbog članstva u odboru direktora Rudnika Uglja.  Bajrović  i Redžić su nekadašnji funkcioneri SDP-a.

Pripremio, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore

Izvor: Vijesti


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

4 comments on “Bajrović podnio ostavku u SD-u

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>