Bajrović Sećer Vijesti

Bajrović podnio ostavku u SD-u


Bajrović je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika.

Odbornik u Skupštini opštine Pljevlja Šećer  Bajrović  podnio je ostavku na članstvo u Socijademokratskoj partiji (SD). On je kazao da o njegovoj ostavci treba da se izjasni Predsjedništvo stranke Ivana Brajovića.

“Podnio sam ostavku na članstvo u SD-u i o njoj treba da se izjasni Predsjedništvo partije. Ostavka je posljedica ozbiljnih neslaganja koja već duže vrijeme postoje između mene i jednog dijela lokalnog odbora i vrha partije, a tiču se prizemnih igara jedne interesne grupice u Pljevljima, te grubog kršenja statuta, i osnovnih demokratskih načela na kojima se zasnivao rad partije”, kazao je  Bajrović , navodeći da mu kao jednom od osnivača SD-a “sve to teško pada, ali da je sada Predsjedništvo n a potezu”.

Bajrović  je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika.  Bajrović  je prošle godine na tom mjestu zamijenio Munira Redžovića, koji je podnio ostavku zbog članstva u odboru direktora Rudnika Uglja.  Bajrović  i Redžić su nekadašnji funkcioneri SDP-a.

Pripremio, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore

Izvor: Vijesti


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

4 comments on “Bajrović podnio ostavku u SD-u

  1. Petar

    On ne smije dovesti u pitanje Dps većinu jer bi mu u suprotnom ovi što su svojevremeno nosili kožne mantile zavrnuli j..a! Kakav Šećer i bakrači tako je postavljen sistem.

  2. Bravo

    da je srece svi clanovi odbora su od juce trebali dati ostavke… ali dobro…
    vazno je da jos uvijek ima onih koji prepoznaju samo prave ljudske vrijednosti,a one druge narocito!

Comments are closed.