prodaja slika Vijesti

Aukcija slika u Milet baštiHumanitarna akcija je organizovana 27. avgusta u Milet bašti – Pljevlja. Cilj akcije je prikupljanje novca za kupovinu školskog  pribora osnovaca slabog materijalnog stanja.

Organizatori ove humanitarne akcije je NVO“ Kišobran za sunce“ Slikari darodavci su: Mira Pejatović, Vera Ječmenica, Aida Trhulj, Zorica Bajčeta, Vukosava Peković, Boka Lončarević, Belis Pojatić, Denis Nogović, Miloje Starovlah, Senad- Lero Kavazović, Omer Hrapović i Radoje Janjušević.

– „Akciju je pokrenula NVO“ Kišobran za sunce“ i Pljevaljski  slikari, da prikupimo nešto novca za kupovinu školskog pribora osnovaca slabog materijalnog stanja. NVO“ Kišobran za sunce“ ima svoje slike, a pomogli su nam i Pljevaljski slikari, koji su svoje slike radili na aukcijskim cijenama. Imaćemo oko 90 učenika i mislim da ćemo uspjeti  to da ispoštujemo . To su osnovci iz 4 škole tako da će  i oni a i mi biti zadovoljni. Zahvaljujem se svim ljudima koji su nas posjetili a i onima koji  su  kupili slike“– rekla nam je presjednica  Vera Ječmenica.

Prodaja slika 2

Kako nam je Vera rekla bilo je tu i donatora kojima se zahvaljuje što su im pomogli da ostvare ovakav jedan  humani  gest.

Autorka: Čepić Ljiljana, učesnica projekta „Povežimo se informisanjem“ koji realizuje NVO „Paradoks“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“ podržan kroz program grant šema Zavod za zapošljavanje Crne Gore

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>