MOSI-bilten-za-naslovnu-1000x509 Vijesti

U srijedu svečano otvaranje MOSI na Gradskom stadionu


U srijedu, 05. jula 2017 godine održaće se Svečano otvaranje MOSI Pljevlja 2017 na Gradskom stadionu. U 15 i 30 sati je zakazan  dolazak svih opštinskih ekipa u sportskoj odjeći i formiranje ešalona sportista za svečani defile po azbučnom radu, na fudbalskom terenu sa vještačkom travom. Početak ceremonije otvaranja je u 16 časova, nakon čega uz najavu fanfara kreće svečani defile sportista, gdje će se sve opštine učesnice predstaviti svojom „ličnom kartom“ od ulaska na glavni fudbalski teren.

Na svečanom otvaranju igara će biti i bogat kultuno umjetnički program a po završetku svečanog programa će se odigrati fudbalska utakmica između ekipa Pljevalja i Požege, a na poluvremenu utakmice održaće se atletsko nadmetanja, trka na 800 metara žene i trka na 1500 metara muškarci.

pripremila, Nataša Knežević učesnica projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore