KUCA HEMIJE.Still001 PVbiz

Nova drogerija “Kuća Hemije“ u Pljevljima


Prvi i jedini  lanac drogerija u Crnoj Gori  „Kuća Hemije“, otvorio je, u četvrtak 20.jula, novi 17-ti po redu objekat, u Pljevljima, u ulici Nikole Pašića br.10.

Radost, osmijeh, stil, svježina, njega,  …asocijacija su za lanac drogerija Kuća Hemije. Više od  10 godina ovo posebno mjesto nezaobilazno je za savremenu ženu.

Na površini preko  250 m2 savremeno opremljenog prostora i jedinstvenog vizuelnog doživljaja ambijenta,  priuštit ćete sebi  sve što vam je potrebno za ličnu higijenu i uljepšavanje, kao i održavanje domaćinstva: proizvodi za njegu lica i tijela, za njegu kose, papirna konfekcija, bebi program, dekorativa, parfemi…

KUCA HEMIJE.Still002

KUCA HEMIJE.Still004

Pored uobičajenog asortimana svoje najbliže možete obradovati širokim izborom poklona (veliki izbor parfema renomiranih proizvodjača, nakit  Dve Šmizle i Swarovski srebrni nakit …).

U okviru akcije “ Farbam se četvrtkom” očekuje vas 30 % POPUSTA NA SVE FARBE ZA KOSU, svakog četvrtka.

Svakih 15 dana možete pronači nešto za vas po promotivnim cijenama na popustu preko 50 % , u okviru koje  izdvajamo 8-10 artikala iz različitih kategorija.

Ovo je i  više nego dovoljan razlog da posjetite drogeriju Kuća Hemije  u Pljevljima, jer mi naporu obavezu kupovine pretvaramo u pravo zadovoljstvo.