Naslovna Najnovije vijesti U nedjelju završena Opštinska liga u sportskom ribolovu

U nedjelju završena Opštinska liga u sportskom ribolovu

0

U nedjelju  je završena Opštinska  liga u sportskom ribolovu.  Prvo mjesto je osvojio Talić Asad, drugo mjesto Medojević Nikola, treće mjesto Bašić Nedim, četvrto mjesto Hodžić Hajrudin, peto mejsto  Devedžić Darko. Takmićenje je trajalo 6 kola, a ućestvovalo je 12 takmićara. Prva tri plasirana takmičara čine ekipu za MOSI, kao i sve revijalne kupove u regionu. Prvih pet plasiranih takmičara čine ekipu za državno prvenstvo i Kup Crne Gore u sportskom ribolovu. Liga je održana na ribarskoj stazi Otilovići, kao i svake godine organizator lige je Sportsko-ribolovni klub „Lipljen“.

Liga spotski ribolov pobjednici

Ove godine planiramo da učestvujemo na regionalnim takmičenjima. Pošto je već počela sezona, učestvovali smo na dva  takmičenja. Na međunarodnom takmičenju „Trojčevdanski kup“ u Bileću  smo osvojili prvo mjesto, a u subotu je održan kup Lučara gdje je naša ekipa osvojila šesto mjesto.  Ono što nas očekuje u julu pored MOSI, državno prvenstvo Crne Gore i krajem jula Balknaski kup  Naši sponzori su privatna lica, očekujemo pomoć od Opštine. Prošle godine smo bili zvanično druga ekipa u Crnoj Gori iza ekipe Podgorice, koju čine uglavnom reprezentativci Crne Gore. Očekuje nas i naš tradicionalni 15-ti po redu Memorijalni kup „Behudin Rašinlić – Bekljo“. Dobii smo i organizaciju Kupa Crne Gore u sportskom ribolovu na našoj stazi.- kazao je u razgovoru za Pvportal  Dragan Milić predsjednik Sportsko-ribolovnog  kluba “Lipljen”.

Autor, Danko Gospić učesnik projekta “Povežimo se informisanjem”, koji realizuje NVO “Paradoks” u partnerstvu sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore