Naslovna Najnovije vijesti Raičević – Katniću,ne pali kuću

Raičević – Katniću,ne pali kuću

3

 

Dok tvorac sintagme RAT ZA MIR miruje van granica Crne Gore,čini se da njegovi ideološki,politički i ratni saborci,decenijama kasnije pokušavaju sprovesti istu ideju u djelo.Nakon što je pod plaštom slobode DF-a počelo da truli sjeme razdora koje je posijao,režim je došao na ideju da uhapsi slobodu i ostavio rezervnu varijantu u slučaju neuspjeha,a to je pokušaj blaćenja ugleda ovog najjačeg opozicionog subjekta.

 Specijalni državni,ili bolje reći partijski tužilac Katnić je mimo Ustava i zakona zatražio skidanje imuniteta Nebojši Medojeviću,ne znajuci da se kao sto Čehov reče,čast ne može oduzeti,već samo izgubiti.A on je kao ni Pokret za promjene izgubiti neće.Za razliku od režimskog „carevog novog odijela“ mi ćemo vazda biti u najljepšem i najčistijem,odijelu istine.
 Svojevremeno Milivoje reče u odbrani od optužbi Metodija Prkačina o izdavanju naredbi za paljenje napuštenih kuća na DUBROVAČKOM RATIŠTU da svi oni koji ga poznaju,znaju da on poštuje sveto crnogorsko pravilo,PUŠKA TI-PUŠKA MI.Sreća,pa ovaj put za razliku od tada,prijeti praznom.Još napomenu,kako svaki Crnogorac zna da je grijeh zapaliti kuću ma čija ona bila,i ako bi neko to uradio,nazvali bi ga palikućom.Slažemo se i savjetujemo da ne podmeće „požar“ u svojoj,jer se nikad ne zna koga od ukućana „plamen“ može zahvatiti.
 Radan Raičević
Član OO PzP-PV

3 KOMENTARA

  1. Ovo što se potpisuje kao Emina bi meni se čini zatvaralo ma šta zatvaralo to bi ubijalo da je zapadne sve što ne misli kao njen isprani,prevrtljivi i nadasve pokvareni mozak.To su pripejd patriote koje nemaju nikakva ubjeđenja osim mržnje i ličnog interesa oni su građanski opredjeljeni ali mrze Srbe oni su socijalisti koji iz petnih žila podržavaju oružano krilo liberalnog kapitalizma zvano Nato,oni se zalažu za jednakost ali ako su oni malo jednakiji…Njima su samo pokojni četnici u glavi i navodno vide opasnost od njih.Da ovo sve nije tragično bilo bi smiješno i bilo bi smiješno da to nije vlast.

  2. Upregao Medo da ga brane zbo njegovih dijela iako ovi jadnici pojma nemaju koliko ih je napravio budalama. Od kako je svijeta čast i nevinost su se branile javno a ne imunitetom, ali avaj, DF i PZP bratiji to je strano.

  3. I vi iz DF pricate o podmetanju pozara? Vi? Cetnicke vojvode,napadaci na skupstinu, organizatori drzavnog udara, atentata?? Nacionalisti i sovinisti? Oni masni neobrijani da subarama ispred crnogorske skupstine? Danasnjim ulaskom u drustvo najnaprednijih drzava civilizacije ti i tvoji mentori postajete politicki nepotrebni ikome osim stranim obavjestajnim sluzbama koje vas placaju da devastirate zemlji u kojoj zivite. Vi ste ti koji nisu svjesni koga plamen moze zahvatiti i vi ste ti kojih ce se potomci stidjeti jer ste bili protiv svega sto je svoja a za racun tudjeg. E tako sad branite svog jadnog lidera koji je sve uradio da u ovoj zemlji posije mrznju i koji bi je prodao za veceru. I ko si uopste ti…koga predstavljas i koja je vasa politika. Udruzili ste se sa neprijateljima Crne Gore a pozivate se na sve crnogorsko. Zar zaista mislite da je narod tako glup i kratkovid. I treba vas smjestiti dje vam je mjesto jos od onog napada na skupstinu.

Comments are closed.