Naslovna Sport Fudbal Prvi trijumf djevojaka Breznice u Grčkoj, pioniri četvrti u Beču

Prvi trijumf djevojaka Breznice u Grčkoj, pioniri četvrti u Beču

0

Fudbalerke Breznica pobjedile su na prvoj utakmici na Balkanskom kupu za djevojke koji se održava u grčkom gradu Aleksandropoli.
Naše djevojke savladale su domaću ekipu Trakiju su sa 3:1 golovima Tatajne Đurković, Biljane Vraneš i Tamare Tošić. Ova pobjeda za nas znači mnogo na psihološkom planu, jer se spremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona gdje smo domaćini jednog od turnira. Ne obećavmo mnogo jer smo tek u prvoj fazi priprema, ali vidjeli smo da možemo da se nosimo klubovima sa područja Balkana, rekao je za Pvportal trener Zoran Vuković.

Pioniri Breznice četvrti na turniru u Beču

19225103_1212727668837308_696786114134373276_n

Pioniri FK Breznica na turniru u Beču upisali su jednu pobjedu, jednu utakmicu odigrali neriješeno i jednom poraženi što je bilo dovoljno za četvrto mjesto.

-Juče smo smo bili u dvorcu Šrbrun, princa Ferdinanda,kasnije obišli čuveni, Prater luna park gdje smo ručali i potom produžili stadion FK Admire koji se nalazi u predgrađu Beča i gledali otvaranje „Champions turnira“ trofej i utakmice izmedju FK Salzburga i FK Benfike a kasnije FK Admire i FK Čelzija. Kasnije smo se uputili u hotel na veceru i odmor. Sjutra slijedi turnir,poslije dorucka idemo odmah na terene FK Štadlau. Svi su dobro i zdravo hvala, kazao nam je trener Fadil Bašić.