Naslovna NVO Da zaživi selo Jakša,Miladin i Savo osvojili prvo mjesto i laptop

Jakša,Miladin i Savo osvojili prvo mjesto i laptop

1

NVO „Da zaživi selo“ u partnerstvu sa NU „Informativni centar Pljevlja“ u okviru projekta „Kako smanjiti korupciju na lokalnom nivou“ raspisala je Javni poziv za dostavljanje video zapisa na temu „ Korupcija u očima mladih“. Konkurs je trajao u periodu od 15.04-15.05. 2017. godine. Pravo učešća su imali mladi ljudi iz Pljevalja uzrasta od 15 do 30 godina.

Tročlani  žiri u sastavu Edin Zuković –profesionalni kamerman (član),  Anita Grujičić – grafička dizajnerka (članica) i Dejan Miličić – diplomirani profesor Jugoslovenske književnosti i direktor RTPV (predsjednik žirija) donijeli su sledeću odluku:

I mjesto (autorski tim)

  • Jakša Minić;
  • Miladin Koćalo;
  • Savo Paldrmić;

II mjesto

  • Omladinski klub – Pljevlja ( predstavnica mladih – Jelena Luković);

III mjesto

  • Brajković Blagoje.

Svi učesnici na konkursu su ispunjavali uslove predvidjene Javnim pozivom i to: video spot ne smije biti duži od 2 minuta,  da bude dostavljen u  nekom od formata (mpeg 2 ili mpg 4 i rezolucije 1920×1080; 1080×720 i 720×576) i da su radovi  dostavljeni na vrijeme u skladu sa pozivom. Svečana dodjela nagrada je planirana za 8. jun u Maloj Sali Skupštine opštine Pljevlja,  gdje će se i premijerno emitovati nagradjeni spotovi.

1 KOMENTAR

Comments are closed.