Naslovna Vijesti Društvo Danijel Živković izabran za poslanika

Danijel Živković izabran za poslanika

0

Predsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS-a  u Pljevljima Danijel Živković je novi poslanik  Demokratske Partije Socijalista -a u Skupštini Crne Gore. Živković će u poslaničkim klupama zamijeniti Pavla Goranovića, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju.

Danijel Živković je predsjednik Opštinskog Odbora  Savjeta mladih DPS u Pljevljima i odbornik u lokalnom Parlamentu. Zaposlen je u Opštini Pljevlja na poslovima  diplomiranog  pravnika.

Imenovanjem Danijela Živkovića, Pljevlja su dobila i drugog poslanika iz reda Demokratske partije socijalista, imajuću u vidu da ostale stranke sa političke scene Pljevalja nemaju ni jednog predstavnika u državnom parlamentu. To upravo govori o snazi naše Partije i ogromnom kadrovskom potencijalu sa kojim raspolažemo, a posebno o konstantnoj brizi za svakog mladog čovjeka.

Opštinski odbor DPS-a Pljevlja čestita Živkoviću novu funkciju poslanika, koju će bez sumnje odgovorno obavljati, kao i svaku do sad, i čiji će rad u Parlamentu  biti  isključivo usmjeren ka interesu Pljevalja i svih naših građana.

Informativna služba OO DPS Pljevlja