Naslovna Sport Fudbal Danas od 18 na Zlatiboru Rudar-Crvena Zvezda

Danas od 18 na Zlatiboru Rudar-Crvena Zvezda

0

RUDAR DANAS NA ZLATIBORU GOST CRVENE ZVEZDE

Fudbaleri Rudara na samom startu priprema uvjerili su se u riječi šefa stručnog štaba Radisava Dragićevića da će od samog početka priprema energiju trošiti na terenu. Intezitet rada pojačava se iz dana u dana, a juče je pristigao Egipćanin Amir Mohtar. Pored njega još nekoliko igrača je na probi, koji će danas na prvoj kontrolnoj utakmici, na Zlatiboru, protiv Crvene Zvezde, od 18 sati, dobiti priliku da uvjere ljude u klubu da naredne sezone treba da nose dres Rudara.
Nemanja Kartal, poslije četiri godine ponovo je u Rudaru. Očekuje se da ovaj stameni odbrambeni fudbaler potpiše ugovor sa matičnim klubom. On je prije četiri godine privukao pažnju skauta PAOK-a, ali ga je fudbalski put odveo u Drugu ligu Grčke, kasnije u Slaviju iz Sarajeva, Radnički iz Niša, a u Rudar je došao iz Krupe.

Drago mi je što sam se vratio kući i volio bih da ostanem ovdje, ali vidjećemo. Rudar je moj matični klub i kada sam ponovo zadužio opremu proradile su emocije. Moje je da radim i nametnem se treneru i na taj način zaslužim povjerenje. Znamo šta je cilj Rudara i svi smo svjesni da prošla godina ne smije da ponovi. Rudar je najtrofejniji klub u Crnoj Gori i mjesto mu je u vrhu crnogorskog fudbala. Meč protiv Crvene Zvezde biće prilika da vidimo kako dalje, ali i prilika da se nametnemo treneru Dragićeviću, kazao je Kartal.