Naslovna Najnovije vijesti Cerović otputovao u Singen na Svjetsko prvenstvo 2017.

Cerović otputovao u Singen na Svjetsko prvenstvo 2017.

1

Državni prvak u drumskom biciklizmu i najbolji biciklista Pljevalja Goran Cerović otputovao je u njemački grad Singen gdje će se održati ovogodišnje planetarno takmičenje za najbolje bicikliste svijeta. Na trci u Singenu učestvovaće rekordan broj takmičara iz 38 drzava.

Na startu ce sve biti najbolji vozaci na svijetu. Olimpijski šampion Jaroslav Kulhavi, svjetski šampion Tiago Fereira, potom Manuel Fumic… i mnogi drugi
-Ovo je sigurno najveci izazov u mojoj karijeri i sigurno je da će biti mnogo teško. Trka ce se voziti minimum 5 sati a najavljene su izuzetno visoke temperature. Poslednjih dana trenirao sam odlično i mislim da sam spreman u svakom smislu i da imam veliku želju da ostvarim dobar rezultat. Zahvaljujem se Opštini Pljevlja, Sekretarijatu za drustvene djelatnosti, TO Pljevlja i Olimpijskom komitetu Crne Gore na velikoj finansijskoj podršci, kazao je Cerović za PVportal.

autorka, Nataša Knežević -učesnica projekta  „Povežimo se informisanjem“ koji  realizuje NVO „Paradoks“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“ podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

1 KOMENTAR

Comments are closed.