Naslovna Najnovije vijesti Bronza za pionire RK Rudar

Bronza za pionire RK Rudar

0

Pioniri Rudara osvojili su bronzanu medalju na državnom prvenstvu koje je proteklog vikenda održano u Podgorici. U polufinalu tim iz Pljevalja izgubio je od Lovćena sa 22:1 (11:11). Rudar je vodio u prvom poluvremenu, ali u nastavku nisu imali sportske sreće i koncetracije u završnici pa se tim iz Cetinja sasvim zasluženo našao u finalu. U drugom polufinalu Mornar 7 savladao je gradskog rivala ekipu Prvi as sa 30: 24. U finalu Lovćen je bez većih problema savladao Mornar 7 dok je Rudar u uzbudljivoj utakmici za bronzu pobjedio Prvi as sa 26:26

Rudar je na ovom prvenstvu nastupio u sastavu:

(Protiv Lovćena) Vuković, Bećović, Jonuz , Ćurčić, Rondović 1, Bojović 3, Poleksić 5, Dragašević 3, Lučić, Vojinović, Čepić 2 i Matović.

(Protiv Prvog asa) Vuković, Bećović, Jonuz 5, Ćurčić, Rondović, Bojović 1, Poleksić 7, Dragašević 5, Lučić, Vojinović, Čepić 8 i Matović.

Trener ekipe bio je Nedim Selmanović.

Autor, Blagoje Brajković -učesnik projekta  „Povežimo se informisanjem“ koji  realizuje NVO „Paradoks“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“ podržan kroz program grant šema Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.