mika bojana Najnovije vijesti

Mika Estrada i prEteći vokali u Pljevljima


U subotu 20.maja u Irish pabu ,,Harfa” (nekadašnji Art cafe) nastupiće rok bend ,,Mika Estrada i prEteći vokali“.

Bend izvodi samo autorske numere a čine ga Mirsad Hadžalić ( Mika Estrada gitara i vokal) Hasan Hadžalić (gitara i vokal) Goran Vukadinović (bass gitara i vokal) i Alen Džakić Fučko (bubnjevi).

Takođe ,,Mika Estrada i prEteći vokali“ nastupaju i kao predgrupa kultnom bendu Parni Valjak na trgu 13.jul u nedjelju 21.maja a nakon toga bend ima ugovorene nastupe i u dva rok kluba u Beogradu.

Mirsad Hadžalić alijas Mika Estrada pozvao je sve ljubitelje kvalitetne rok svirke  da dođu 20.maja u Irish pab ,,Harfa” (nekadašnji Art cafe) i uvjere se zašto je ovaj bend jedan od najoriginalnijih na regionalnoj rok sceni.

 

  • Jedan smo od rijetkih, ako ne i jedini bend bez ijednog diskografskog izdanja na sceni koji kontinuirano ima autorske koncerte, U susret našim beogradskim koncertima, velika nam je čast što smo pozvani da nastupimo kao predgrupa legendarnom Parnom Valjku, a naši sugrađani će moći da nas čuju i u subotu u Irish pubu Harfa. Iako smo na alternativnoj sceni regiona prepoznati kao bend iz Podgorice, većina članova benda je rođena u Pljevljima pa nas to dodatno obavezuje da pred domaćom publikom nastupimo u najboljem izdanju.

 

  • Klubovi u kojima nastupamo u Beogradu se smatraju kultnim rokenrol mjestima, a o značaju našeg benda na beogradskoj sceni i poštovanju kolega najbolje govori činjenica da je nekoliko tamošnjih renomiranih bendova izrazilo želju da nastupa sa nama. Tako će u klubu Petak kao predgrupa nastupiti Marko Aleksandar Gajić, najznačajniji rok autor i muzičar poslednjeg talasa takozvanih bendova iz BIGZ-a.

 

  • Pozivamo sve ljubitelje rokenrola da posjete koncerte i uživaju u pozitvnim vibracijama naše umjetnosti u čijem središtu su ironija i sarkazam. Ili kako su to lijepo rekli u najavi organizatori beogradskih koncerata – Poslednji jugoslovenski new wave sastav donosi radost u srca i osmeh na lica rokenrolera širom sveta