Korupcija na lokalnom nivou NVO

Gostovanje izvršne direktorice Centra za građansko obrazovanje Daliborke Uljarević na RTPVIzvršna direktorica Centra za građansko obrazovanje (CGO) Daliborka Uljarević, gostovala je na RTPV u emisiji Periskop. koja je posvećena civilnom sektoru gdje je govorila o mehanizmima u borbi protiv korupcije na nacionalnom nivou kao i modelima učešća građana i civilnog sektora u borbi protiv korupcije na lokalnom nivou.

Projekat „Kako smanjiti korupciju na lokalnom nivou?“ realizuje NVO „Da zaživi selo“ u partnerstvu sa NVO „Informativni cemtar Pljevlja“, a podržan je kroz program“Misli lokalno – djeluj lokalno! – Borba protiv korupcije na lokalnom nivou” koji realizuje Centar za građansko obrazovanje (CGO), u saradnji sa NVO “Bonum” iz Pljevalja, NVO Inkubator iz Kotora i NVO Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) iz Podgorice, a finansira ga Evropska unija.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>