klub-sjedece-odbojke-set Sport

Klub sjedće odbojke „Set“ sprema se za prijateljske utakmice


Prvi klub sjedeće odbojke u Crnoj Gori „Set“ iz Pljevalja dobio je poziv od svojih prijatelja iz Kragujevca za odigravanja prijeteljske utakmice. Iz ovog kluba već su počeli pripreme za gostovanje u kragujevcu.

Prijateljska utakmica između Kluba sjedeće odbojke „Set“, Pljevlja i Kluba sedeće odbojke „Kragujevčani“, Kragujevac, biće odigrana 26. marta 2017. godine. Utakmica će biti odigrana u prostorijama Osnovne škole „Milutin i Draginja Todorović“ u Kragujevcu.

Poziv je KSO „Set“, upućen od strane KSO „Kragujevčani“, koji su gostovali u Pljevljima u decembru .

Kako je najavljeno u pozivu domaćina utakmice , Kragujevac će tog dana ugostiti i KSO „Smeč“ iz Beograda.

Ova utakmica predstavlja nastavak prijateljske saradnje između dva kluba, pored toga biće to prilika da se ekipa uigra za predstojeća takmičenja, a krajnji cilj je što bolji rezultat na para MOSI Pljevlja 2017.

klub-sjedece-odbojke-set-2

Po riječima predsjednika kluba Blagoja Brajkovića, KSO „Set“, je počeo sa treninizima. Treninzima prisustvuje 10 igrača. Ovom prilikom se   zahvaljujemo SC „Ada“ i gospodinu Danilu Vukićeviću, koji nam je dao prostor na korišćenje, kao i AOK „Bilans“.

Klub je već naišao na razumjevanje paraolimpijskog komiteta Crne Gore i uskoro će stići podrška od strane najviše državne sportske instance ovom klubu. Takođe, iz Kluba se zahvaljuju opštini Pljevlja, koja finansijski pomaže aktivnosti sportskog kluba.