Naslovna Sport Fudbal FK Pljevlja ne odustaje od Druge lige

FK Pljevlja ne odustaje od Druge lige

0

FK Pljevlja ne odustaju od plasmana u Drugu ligu. Protekle sezone u poslednjem kolu od gotovog su napravii veresiju i nisu uspjeli da se domognu baraža. Tada je bilo najavljeno i gašenje kluba međutim, srećom, do toga nije došlo U međuvremenu Pljevlja su napustili: Jeremić, Čvorović, Perović i Despotović, a redove Pljevalja pojačali su bivši igrači Rudara: Bulatović, Vrević, Jelovac, Šabanić, Nikola Čolović, zatim Agović iz Ibra, Čukić iz Berana i Damjanović iz Brskova. Iz FK Pljevlja najavili su da će do sjutra u ponoć, kada se završava prelazni rok pokušati da dovedu još jednog veznog igrača.

Pljevlja su počela pripreme 20. jula, a u klubu su ostali Milivoje Mrdak, Milan Čolović i Brajan Matanović. Do sada su odigrali dvije pripremne utakmice, protiv drugoligaša Berana u kojoj su su poraženi sa 4:1, a protiv  srpskoligaša Polimlja blo je 2:2. Gol za Pljevlja protiv Berana postigao je Čolović, a protiv Polimlja dva gola postigao je Mrdak. Pljevlja su na toj uutakmici dva puta vodila, ali nisu uspjela da savladaju tim iz Prijepolja.

IZ FK Pljevlja najavili su da će od 1. septembra krenuti sa školom fudbala. Upis dječaka od 6 do 12 godina već je počeo i vrši se svakim danom od 10 do 19 h u prostorijama kluba na gradskom stadionu, a članirana se neće naplaćivati.