Naslovna Najnovije vijesti Danijel Živković ponovo izabran za predsejdnika Savjeta mladih OO DPS Pljevlja

Danijel Živković ponovo izabran za predsejdnika Savjeta mladih OO DPS Pljevlja

1

Savjet mladih  Demokratske partije socijalista Pljevlja održao je sinoć Opštinsku izbornu konferenciju u sali Doma vojske  Crne Gore. Konferenciji  je prisustvovalo 240 delegata, koji su izabrali  novi Opštinski odbor koji broji 122 člana, a za predsjednika je jednoglasno izabran Danijel Živković, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

02-Danijel-Zivkovic

 

Opštinskoj izbornoj konferenciji Savjeta mladih prisustvovali su koordinatori ispred predsjedništva i Izvršnog odbora DPS Crne Gore, dr Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović, predsjednik OO DPS Pljevlja dr Filip Vuković, član Glavnog odbora DPS Crne Gore Mirko Đačić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić i član predsjedništva Savjeta mladih Danilo  Ratković, predsjednica ŽAD-a Pljevlja Maida Bešlić . Takođe, konferenciji su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera, ispred mladih Socijaldemokrata Pljevlja Kasim Bajrović i Bošnjačke stranke Pljevlja Emir Pilav.

Na još jedan mandat, Danijela Živkovića je preporučio njegov dosadašnji rad, odlučnost i želja za daljim profesionalnim i političkim usavršavanjem, kao i ljudske i moralne osobine koje ga karakterišu. Njegova požrtvovanost i nesebično zalaganje na promociji programskih opredeljenja Demokratske partije socijalista, kvalifikovali su ga da se, još jednom, nađe na čelu najorganizovanije i najbrojnije omladine jedne političke partije u Pljevljima.

 

 

Savjet mladih OO DPS Pljevlja

1 KOMENTAR

  1. Mladi? Gledajuci sliku ovde nema ni pola mladih…zna se sta su po definiciji mladi! Da li neko ko ima 35 god moze biti u grupi mladih?! Ne moze! Mladi su do 29 eventualno 30god…No, kazu ajde Alija nek je vise vojske!

Comments are closed.