Naslovna Najnovije vijesti Pobjeda daje nadu da se može do titule

Pobjeda daje nadu da se može do titule

0

Pošto su u prva dva kola proljećnjeg dijela prvenstva od planiranih šest osvojili svega bod fudbaleri Rudara pod Golubinjom dočekuju Petrovac. Fudbaleri aktuelnog šampiona pokušaće da pobjedom nad “nebeskoplavima” uhvate poslednji voz nade za odbranu titule. Kao što je i najavljeno ekipu će sa klupe predvoditi tandem Bogavc-Ranđelović, a zbog žutih kartona u protokolu neće biti Ivana Kneževića. Petrovac je u poseldnjih nekoliko utakmica pokazao da mu teren u Pljevljima prija i nerjetko se na more vraćali sa bodovima. Vuko Bogavac, trener Rudara kazao je da Rudar očekuje težak posao iz više razloga.
Iz iskustva znamo da je Petrovac u Pljevljima nezgodan rival, ali ovoga puta se nadamo se da ćemo pružiti ono što možemo i na taj način do]emo bodova. Ovo je veoma važna utakmica za nas zbog loših rezultat iz predhodnih utakmica. Mislim da sve ono što se dešavalo predhodnih dana nije ostavilo traga na ekipu vidjećemo na utakmici. Mislim da ćemo konačno krenuti u pozitivnu seriju koja se očekuje od nas. Naravno da očekujemo podršku publike u ovoj za nas važnoj utakmici, kazao je Bogavac.

Utakmica Rudar-petrovac počinje u 14 sati i 30 minuta

U ostalim utakmicama sastaju se: Budućnost-Lovćen, Sutjeska-Zeta, Iskra-Bokelj, Grbalj-Mladost i Dečić-Mornar.

Sve utakmice igraju se sjutra i počinju u isto vrijeme.

RUDAR-PETROVAC

GRADSKI STADION U PLJEVLJIMA POČETAK 14 I 30

Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Radulović (Podgorica) i Marjan Paunović (Berane). Četvrti sudija Miloš Nedić (Berane). Delegat Igor Grubač (Nikšić)

Rudar: Radanović, Živković, Nestorović, Alić, Radišić, Kaluđerović, Vlahović, Božović, Brnović, Ivanović, Marković.

Petrovac: Popović, Čolaković, Vujović, Grbović, Joboši, Kajević, Radović, Golubović, Marković,  Kopitović, Kalačević.

Marković produžio ugovor sa Rudarom

Najbolji strijelac Rudara Ivan Marković je pristao na produženje saradnje sa klubom i pored ponuda iz Kazahstana i Moldavije ,, Lajkovački Bebeto“ je ostao vjeran Rudarima do ljeta 2017.god.
-Rudar je meni bio taličan što se karijere tiče, zadovoljan sam u Rudaru i to je presudilo da pristanem na produženje saradnje sa Rudarom , nadam se da ću svojim golovima pomoći Rudaru da dodje do željenih trofeja ove godine , rekao je Marković za klupski sajt.

Zanimljivost za Mareta kada je radjeno mjerenje jačina šuta bio najbolji u Radu. On je uputio loptu ka golu brzinom od 120 km/h. Marković je u dosadanjem dijelu karijere nastupao još za ekipe Željezničar Lajkovac, Banat Zrenjanin, Gejongnam i Rad Beograd.
U dresu Rudara Marković je do sada odigrao 16 utakmica i postigao je 9 golova.

www.fkrudarpljevlja.com