Nikola i Violeta Život

Doktorka iz Pljevalja se udaje za poznatog košarkaša Nikolu Pekovića


Nikola Peković staviće tačku na momački život, i oženiti se Violetom Milinković iz Pljevalja, piše Alo.

Sa doktorkom, koja je šest godina starija od njega, navodno ga je upoznao biznismen Duško Šarić prošlog ljeta.

Nakon dva mjeseca veze, košarkaš je morao da se vrati u Ameriku zbog obaveza prema klubu Minesota Timbervulfs, ali su konstantno bili u kontaktu pa je Violeta za novogodišnje praznike otišla u SAD kod svog izabranika.

Košarkaš Nikola Peković i doktorka Violeta Milinković vjenčaće se 18. juna u Crnoj Gori, a gosti svadbenog veselja navodno su upozoreni da ne objavljuju fotografije na Internetu.

nikola peković_1000x0

“Nikola ne voli da se eksponira, i zaista se iznervirao kada je čuo da se saznalo da se ženi u junu u Bečićima. U dogovoru sa budućom suprugom, odlučio je da uz pozivnice pošalju i molbu gostima da ne objavljuju fotografije tokom vjenčanja. Gosti će tek nakon pet dana moći da objave fotke, ali samo one na kojima poziraju sa mladencima, dakle slike na kojima se drugi gosti ne vide“, objasnio je izvor blizak košarkašu za list Alo.

Peković će, navodi taj list, uskoro iz Amerike stići u Crnu Goru da bi se pozabavio pripremama za vjenčanje. Angažovana je cnogorska agencija za organizovanje svadbi, obezbjeđenje je plaćeno unaprijed, a goste će zabavljati Aca Lukas, Đani i Saša Matić.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Doktorka iz Pljevalja se udaje za poznatog košarkaša Nikolu Pekovića

  1. Morsko zlo

    Poštujem njegov uspjeh i njega kao sportistu, ali neka ne se*e da su mu slike sa vjenčanja eksponiranje, a par hiljadarki bakšiša dati za nastup tamo nekoj Sandri Africi nije. 😀

Comments are closed.