Naslovna Sport Fudbal Šestica na startu

Šestica na startu

0

Kom – Rudar 0:6 (0:2)

Pomoćni teren Koma na Zlatici. Gledalaca: oko 50. Strijelci:Marković u 9, Gačević u 40, Golubović u 77, Talović u 79, Jovanović u 85. i Peličić u 90. minutu.

KOM: Kusovac, Radonjić, Radević, Mujović, Dabetić, J. Popović, Ž. Popović, Kilibarda, Tomić, Nikolić, Ivanović. Igrali su još: Taku, Seratlić, Paljević, Perović, Vlahović, Nišikava, Oji, Joković, Zajić, Popović, Milić.

RUDAR: Jelovac, Hadžiosmanović, Nestorović, Alić, Radišić, Zečević, Vlahović, Gačević, Noma, Brnović, Marković. Igrali su još: Radunović, Tomašević, Živković, Damjanović, Jovanović, Golubović, Sopo, Sušić, Peličić, Knežević, Talović.

safe_image

U prvoj prirpemnoj utakmici Rudar je u Podgorici ubjedljivo savladao Koma sa 6:0. Razlika u kvalitetu dva tima bila je više  nego očgledna, ali i pored toga fudbaleri Rudara pokazali su da su naporne pripreme urodile plodom. Trener Mirko Marić, zbog lakših povreda nije u sastav uvrstio Andriju Kaluđerevića i Draška Božovića, a Miloš Radanovič nije igrao zbog privatnih obaveza pa su šansu dobili omladinci i kadeti koji su tokom priprema trenirali sa prvim timom. Takođe u sastavu su bili golman Stefan Radunović, koji je nastpao za Kom, Balša Peličić koji je nosio dres Rojal Muskrona iz Belgije i Pavle Sušić nekadašnji fudbaler Leotara i Zrinjskog.  Po svemu sudeći prva dvojica će ostati još na probi u Pljevljima, a postoji mogućnost da sa ekipom odu u Antaliju. Trener Mirko Marić nakon utakmice nije bio zadovoljan prikazanim na taktičkom planu.

safe_image (1)

Jeste da je ovo bila prva utakmica nakon teškog dvadestodnevnog rada. Jeste da smo deset dana radili po polarnim uslovima, ali nisam zadovoljan prikazanim na taktičkom planu. Bilo je tu grešaka koje moramo ispravljati i što je dobro  imamo dovoljno vremena da ih ispravimo. Tako je to kod trenera prvo vide ono što nije dobro, a svim ostalim elementima igre sam zadovoljan, kazao je Marić.

FOTO FACEBOOK RUDAR FANTAZZI