Naslovna Najnovije vijesti AOK Rudar pet od pet

AOK Rudar pet od pet

0

Budućnost Bemax – Rudar 2:3 (25:17, 25:23, 19:25, 11:25, 5:15)

Dvorana: Medicinska škola. Gledalaca oko 50. Sudije: Sava Batizić (Podgorica) i Sonja Simonovska (Bar)

Budućnost Bemax: Drljević J., Maljević I., Mijović T., Pavlović T., Drešić K., Adžić S., Kapa M., Maljević M., Sutaj E., Prelević A., Malagić D., Knežević N. Trener: Ognjen Babalj

Rudar: M. Vučetić, Lečić, Svrkota, Božović, Dragaš, A. Petrović, T. Vučetić, D. Petrović, Đurović, Džaković, Drobnjak, libero:Đaković. Trener Ana Marković.

Meč između ekipa Budućnost Bemax i ekipa Rudara donio je mnogo uzbuđenja i preokreta. Domaćin je vodio 2:0 ali je Rudar uspio da preokrene i dobije ovaj meč rezultatom 3:2.U prvom setu Budućnost je stekla ogromnu prednost i dobrim servisima Ivane Maljević uspjela sasvim sigurno da povede 1:0. Domaće odlično otvaraju i drugi set, odličnom igrom na servisu, bloku i napadu stižu do prednosti 13:4. Rudar je uspio da anulira razliku domaćih i povede čak 22:21, ali domaće su se trgle i osvojile drugi set 25:23. Iako se činilo da će sve završiti u tri seta, Rudar je odličnom igrom na servisu uspio da preokrene i osvoji naredna dva seta. Odluka je pala u taj – brejku. Gošće su dobrim servisom, na početku seta, Anđele Dragaš povele 7:0, domaće su pokušale koliko toliko da se trgnu ali rezultatska prednost je bila nedostižna za konačnih 15:5 i pobjedu ekipe Rudar.