Sport

Marković pojačao napad


Bivši napadač Rada Ivan Marković od juče je novi član Rudara. Ovaj dvadesetčetvorogodišnji fudbaler, koji je rođen u Valjevu, bio je član Čukaričkog, Železničara iz Lajkovca, Banata iz Zrenjanina, a nakon godinu dana provedenih u Južnoj Koreji, prošlu sezonu proveo je u taboru “Građevinara”.
Izuzetno sam počastvovan što sam postao član šampiona Crne Gore i najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori. Nadam se da ću opravdati ono što se od mene očekuje i zbog čega sam došao u Rudar, kazao je Marković nakon što je postinut dogovor sa šampionom Crne Gore.
Marković je sa Rudarom potpisao jednogodišnji ugovor. Nakon povrede Nome Pljevljaci su ostali sa jednim klasičnim napadačem, Kneževićem i ovo je bio očekivan potez stručnog štaba i uprave kluba.
Nakon vikenda biće poznato da li će Ivanović ostati u klubu, jer ovaj vrsni fudbaler ima izuzetno primanjivu ponudu jednog kluba iz inostranstva, saopšteno nam je iz uprave Rudara.
Pljevljaci će u 28. juna odigrati kontrolnu utakmicu sa Petrovcem pod Golubinjom, a 3. avgusta, takođe u Pljevljima, odigraće “generalku” pred novo prvenstvo sa drugoligašem Radničkim iz Berana. U prvom kolu Rudar pod Golubinjom dočekuje Mornar.