Naslovna PVbiz Novi brendovi za njegu kože u apoteci Prima S

Novi brendovi za njegu kože u apoteci Prima S

0

U apoteci Prima S, pored svih ostalih poznatih brendova, od nedavno možete kupiti i nove proizvode za njegu kože i dekorativnu kozmetiku brendova La Roche-Posay i Yves Rocher.

Već više od 30 godina, La Roche-Posay, posvećen dermatologiji, utemeljen na antioksidativnim, umirujućim svojstvima La Roche-Posay termalne vode, svoju stručnost po pitanju osetljive kože postavlja kao temelj svojih proizvoda.
Na primer, za svakodnevnu hidrataciju osetljive kože: HYDREANE, HIDRATANTNA NEGA ZA OSETLJIVU KOŽU

Hydreane Pack

 

Kako bismo udovoljili posebnim potrebama osetljive kože, La Roche-Posay termalna voda koristi se po prvi put u kombinaciji sa hidrolipidima, novom generacijom tzv. nosača vode. Struktura hidrolipida slična je strukturi ćelijskih membrana, i to u tolikoj meri da se koriste u proizvodnji veštačkih organa ili rešenjima za osobe koje nose kontaktna sočiva. Prirodno se ugrađuju u epidermis i imaju sposobnost da zadrže vodu i da je zatim otpuste. Kao sastavni deo HYDREANE linije, nakon lokalnog nanošenja, hidrolipidi ispunjeni vodom prožimaju kožu, hidriraju i postepeno smanjuju njenu osetljivost.

 

YVES ROCHE: Snaga organskog bilja u službi lepote

Stoprocentno su biljnog porekla, a osim meda i pčelinjeg voska, ne postoji nijedan drugi sastojak životinjskog porekla. Kozmetika “Yves Rocher” namenjena je svim uzrastima i tipovima kože, a pri tom su svi proizvodi alergijski testirani i potpuno bezbedni za upotrebu čak i kod osoba koje imaju problematičnu kožu.