Sport

Rudar pravi tim za vrh tabele


Čelikov trio u Rudaru
Iako je do prije par bilo neizvjesno sa kojim će timom Rudar nastupiti u novoj sezoni, stvari pod Golubinjom izgledaju sasvim drugačije. Ako se igrači koji su se jutros pojavili na treningu, što je skoro izvjesno, dogovore sa upravom kluba Pljevljaci će imati konkurentan tim za sam vrh tabele.
Pod Golubinjom su trenirali Nedeljko Vlahović, koji je ranije najavio odlazak iz kluba i Igor Ivanović, koji se vratio u Rudar iz OFK Beograda. Juče je pod Golubinjom trenirao možemo reći, bivši,Čelikov trio koji je predvodio još jedan povratnik u Pljevlja, vezista Predrag Brnović,  i desni spoljni Vasilije Jovović i ofanzivni vezista Ivan Ivanović, rođeni brat Igora Ivanovića. Pod dirigentskom palicom trenera Mirka Marića trening je odradio i doskorašnji štoper Mornara Aleksandar Dubljević, kao i mladi talentovani špic bivši Mladosti Lazar Kilibarda.
Pored njih treba napomenuti da je tu Dejan Damjanović, Dušan Nestorović dva Japanca Kohe i Noma, zatim igrači koji su imali dobar učinak tokom prošle sezone: Mijušković, Gačević, Tomašević, Gordić, Nikola Sekulić, tu su i mladi Vuković, Golubović, Talović, Čolović, Đurđević, Hrastovina. Iz Pljevalja su stigli Bambur i Mrdak.