Naslovna Sport Fudbal Ubjedljiv poraz Rudara

Ubjedljiv poraz Rudara

1

Omladinska fudbalska liga 21. kolo

Rudar-Bratstvo 1:4 (1:0)

Stadion pod Golubinjom. Gledalaca oko 150. Sudija: Marko Popović (Berane). Pomoćnici: Vladan Dragaš (Pljevlja) i Aleksandar Šćekić (Berane). Strijelci: Talović u 7. minutu za Rudar, a Damjanović u 65, Stanisavić u 67. i 77. i Racković u 88. minutu za Bratstvo. Žuti kartoni: Talović, Golubović, Dačević, Vuković, Hrastovina i Popadić (Rudar), Jovićević, Novović i Stanisavić (Brastvo).

RUDAR: Krsmanović, Đurđević, Hrastovina, Cvijović, Šljukić, Golubović, Vuković, Talović, Dačević (Dragović), Aljićević i Bogavac (Popadić).

BRATSTVO: Terzić, Radonjić, Vujović (Novović), Bakrač, Lazarević (Ražnatović), Jovićević, Sošić (Racković), Milačić, Stanisavić, Damjanović (Baošić) i Mugoša.

Rudar je još jednom razočarao u Pljevljima i vezao treći uzastopni poraz. Nakon što je Danin Talović postigao pogodak za vođstvo, to kao da je bio signal gostima da zaigraju angažovanije i ta igra je dala rezultat u drugom poluvremenu, kada su gosti iskoristili „kraću“ klupu domaćina. Rezulata je poravnao Vuk Damjanović u 65. minutu, a preokret sa dva gola donio Siniša Stanisavić. Konačan rezultat utakmice postavio je rezervista Predrag Ražnatović.

Pogledajte golove

 

1 KOMENTAR

Comments are closed.