Naslovna Vijesti Društvo Građani Pljevalja, nek vam je na čast!

Građani Pljevalja, nek vam je na čast!

8

Predstavnici NVO „Da zaživi selo“, u okviru Pljevaljske eko patrole, zabilježili su veliku količinu nagomilanog krupnog otpada u rijeci Ćehotini.

2

Ovo je, nažalost, rijeka Ćehotina, nizvodno od grada Pljevalja, na 5 kilometru, pored kamenoloma, na putnom pravcu Pljevlja-Gradac.
Za rješavanje ovakvih problema, izgleda, niko nije nadležan, jer komunalna policija nije nadležna za vangradske površine, a ni ekološke inspekcije su bespomoćne u ovakvim slučajevima, jer problem su „građani“ Pljevalja, koji ovaj krupni otpad bacaju u naše rijeke (Breznicu, Vezišnicu i Ćehotinu). Usled nadolaska vodostaja Ćehotine, ovaj otpad će da ode još nizvodnije.

Ovakvih mjesta, gdje se sakupila krupna otpad, usled različitih prepreka u rijeci, ima na više mjesta na Ćehotini.
Građani Pljevalja, nek vam je na čast!

8 KOMENTARA

 1. aj sad da vas vidim djeste da cistine rijeku lako je gospodo kritikovati pojedine nvo da vas vidim na djelu sad…momci gase pozare vi kritikujete,da zazivi selo cisti i uredjuje vi kritikujete…zato je sve ovako…

 2. Pa kad svi umijete kritikovati druge, organizujte par dana akciju ciscenja korita rijeke Cehotine i situacija ce makar malo biti bolja, a ne i vi i NVO ovde prosipate neku filozofiju ko sjedi u kancelariji a ko skita, trazite probleme i umijete da ih komentarisete a niko nista nece da preduzme po tom pitanju, sve smo mi ovo znali i bez NVO. A bas kao sto kaze naziv, DA ZAZIVI SELO, zbog toga nam je ovakva i ova rijeka i cijela ostala situacija.

 3. Znao sam da je Ćehotina puna smeća, ali što je puno puno je. Kakve veze ima šta radi predsjednik ove NVO sa otpadom u Ćehotini? Nije trebalo da fotografiše ovo nego da sjedi u kancelariji, kao što većina samo to i radi.

  • Ne prebacuj priču na tuđe probleme, ovde se vide naši problemi . Ogromni i neoprostivi …pusti onu našu ima i gorih od nas … Šta radi komunalna policija ???????

   • Komunalna policija radi isto ono sto radi i predsjednik NVO „Da zaživi selo“ – NIŠTA.
    Ovaj bar fotografise u radno vriejme i prima platu, a ovi drugi sjede po kaficima (u svojim ili tudjim) ili rade svoje privatne biznise u radno vrijeme.

Comments are closed.