1 Uncategorized

Građani Pljevalja, nek vam je na čast!


Predstavnici NVO „Da zaživi selo“, u okviru Pljevaljske eko patrole, zabilježili su veliku količinu nagomilanog krupnog otpada u rijeci Ćehotini.

2

Ovo je, nažalost, rijeka Ćehotina, nizvodno od grada Pljevalja, na 5 kilometru, pored kamenoloma, na putnom pravcu Pljevlja-Gradac.
Za rješavanje ovakvih problema, izgleda, niko nije nadležan, jer komunalna policija nije nadležna za vangradske površine, a ni ekološke inspekcije su bespomoćne u ovakvim slučajevima, jer problem su „građani“ Pljevalja, koji ovaj krupni otpad bacaju u naše rijeke (Breznicu, Vezišnicu i Ćehotinu). Usled nadolaska vodostaja Ćehotine, ovaj otpad će da ode još nizvodnije.

Ovakvih mjesta, gdje se sakupila krupna otpad, usled različitih prepreka u rijeci, ima na više mjesta na Ćehotini.
Građani Pljevalja, nek vam je na čast!


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

8 comments on “Građani Pljevalja, nek vam je na čast!


 1. aj sad da vas vidim djeste da cistine rijeku lako je gospodo kritikovati pojedine nvo da vas vidim na djelu sad…momci gase pozare vi kritikujete,da zazivi selo cisti i uredjuje vi kritikujete…zato je sve ovako…

 2. Pingback: Aktuelno-Vijesti dana iz Crne Gore, regiona i svijeta

 3. Bigbird

  Pa kad svi umijete kritikovati druge, organizujte par dana akciju ciscenja korita rijeke Cehotine i situacija ce makar malo biti bolja, a ne i vi i NVO ovde prosipate neku filozofiju ko sjedi u kancelariji a ko skita, trazite probleme i umijete da ih komentarisete a niko nista nece da preduzme po tom pitanju, sve smo mi ovo znali i bez NVO. A bas kao sto kaze naziv, DA ZAZIVI SELO, zbog toga nam je ovakva i ova rijeka i cijela ostala situacija.

 4. PljevaljakDiabola

  Znao sam da je Ćehotina puna smeća, ali što je puno puno je. Kakve veze ima šta radi predsjednik ove NVO sa otpadom u Ćehotini? Nije trebalo da fotografiše ovo nego da sjedi u kancelariji, kao što većina samo to i radi.

  • eko

   Ne prebacuj priču na tuđe probleme, ovde se vide naši problemi . Ogromni i neoprostivi …pusti onu našu ima i gorih od nas … Šta radi komunalna policija ???????

   • Milan

    Komunalna policija radi isto ono sto radi i predsjednik NVO „Da zaživi selo“ – NIŠTA.
    Ovaj bar fotografise u radno vriejme i prima platu, a ovi drugi sjede po kaficima (u svojim ili tudjim) ili rade svoje privatne biznise u radno vrijeme.

Comments are closed.