Naslovna Komšiluk Bijelo Polje Specijalističke studije za tri studenta

Specijalističke studije za tri studenta

0

Potpisan sporazum o finansiranju studenata

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić i dekan Ekonomskog fakulteta u Podgorici Milivoje Radović potpisali su danas sporazum o finansiranju studenata kojim je predviđeno da tri najbolja studenta sa studija menadžmenta iz Bijelog Polja budu finansirana od strane Oštine na specijalističkim studijama ove školske godine. Studenti koji su ostvarili to pravo prema prošlogodišnjim rezultatima su: Dacić Selma sa prosječnom ocjenom 9, 27; Šćekić Slobodan sa prosječnom ocjenom 9, 21 i Mulić Azra sa prosječnom ocjenom 9, 18.

4-10-bp-finansiranje-slika4

Predsjednik Žurić istakao je da je taj sporazum izraz dodatne saradnje i zainteresovanosti Opštine da kroz sve forme obogati, unaprijedi i sačuva ono što imamo na primijenjenim studijama menadžmenta u Bijelom Polju. „Ovaj vid pomoći će dobro doći tim mladim ljudima. Značajnije od samog finansijskog izraza tog sporazuma jeste taj odnos koji se trudimo da održimo, sačuvamo i unaprijedimo i da bi za buduća vremena garantovali još bolju budućnost ovih studijskih programa koje imamo u Bijelom Polju“, kazao je Žurić.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Podgorici Milivoje Radović, naglasio je da je prepoznavanje od strane Opštine da su ljudi najveća i najznačajnija vrijednost veliki dokaz i priznanje kako fakultetu tako i Univerzitetu Crne Gore.

„Nadam se da ćemo u skorijem vremenu potpisati jedan memorandum o daljoj saradnji našeg studijskog programa sa Opštinom. Dobili smo i podršku gradonačelnika za realizaciju još nekih projekata koji će se ticati malo veće mobilnosti studenata iz Bijelog Polja i time stvoriti mogućnost da se naši studenti iz Bijelog Polja školuju i van granica ne samo Crne Gore već i Balkana“, zaključio je Radović.

Radio Bijelo Polje