Naslovna Uncategorized PREDUZEĆE D.O.O. ORION – D.S. PLJEVLJA

PREDUZEĆE D.O.O. ORION – D.S. PLJEVLJA

0

Čolović Saša

mob:    + 382 (0) 67 562 506
mob:    + 382 (0) 69 357 506
e-mail: sasa.colovic@t-com.me

Čolović Dejan
mob:    + 382 (0) 67 562 507
mob:    + 382 (0) 69 357 507
e-mail: dejan.colovic@t-com.me

web: www.orionds.me

______________________________________________________________

Preduzeće D.O.O. “ORION – D.S.” PLJEVLJA je specijalizovano za proizvodnju građevinske stolarije vrhunskog kvaliteta. Proizvodnja se obavlja na automatizovanim mašinama koje garantuju visok kvalitet naših proizvoda. Naši proizvodi: prozori, balkonska vrata, ulazna vrata, unutrašnja vrata, grilje i kapci su spoj evropskog iskustva i kvalitetnih materijala koji nude maksimalan kvalitet, uštedu u zagrijavanju prostorija i dugotrajnost.

 

Termoizolaciono staklo poznatije u narodu kao vakumirano debljine 20mm (4+12+4) ugrađujemo u naše prozore. Zastakljenjem prozora termoizolacionim staklom postižemo kvalitetnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Trokrake šarke Ø16 koje su predviđene da nose veće terete koristimo za okivanje: balkonskih, ulaznih i unutrašnjih vrata, a takođe i prozorskih krila koja prelaze standardom utvrđene dimenzije, tako da ista besprekorno funkcionišu bez obzira na svoju težinu.

Okovi renomiranih domaćih i evropskih proizvođača: agb, roto, wurth, bane sekulić… obezbjeđuju funkcionalnost, sigurnost i trajnost pri rukovanju, sa garancijom proizvođača uz pravilno održavanje.

Ljepila vodootporna vodećih evropskih proizvođača: kleiberit, wurth… koja koristimo u proizvodnji: prozora, vrata, grilja, kapaka garantuju sigurnu vezu svih spojeva na našim proizvodima.

Dihtovanje prozora postiže se sa dva nezavisna gumena dihtunga koji su ugrađeni u oba falca prozorskog rama što omogućava najveći nivo dihtovanja. Zahvaljujući navedenim karakteristikama proizvodi iz našeg proizvodnog programa imaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

NAŠI PROIZVODI

 

LOKACIJA


Прикажи ORION – D.S. на већој мапи