Naslovna Poslovni imenik Osiguranje i Finansije ORION – D.S. INVEST – Pljevlja

ORION – D.S. INVEST – Pljevlja

0

ORION – D.S. INVEST – Pljevlja, 

* Zdravstveno osiguranje, Najstarije privatno zdravstveno osiguranje u Evropi

* Životno osiguranje, Najstarije privatno zivotno osiguranje u Evropi

* Osiguranje automobila, Osiguranje od autoodgovornosti, kasko i jos mnogo toga

* Osiguranje imovine, Osiguranje od pozara, kradje, provale….

 

Da bi sjutra bio siguran donesi odluku već danas, osiguraj se.

Jedna kafa dnevno

Bez jedne kafe dnevno mozes izdrzati cijeli zivot, ali bez osjecaja sigurnosti ne mozes uzivati u zivotu. Muška osoba, stara 25 godina, zapošljava se i sklapa polisu životnog osiguranja na period od 40 godina (do penzije u 65 godini). Ako propusti samo jednu kafu dnevno, time omogućava vlastitu godišnju uplatu premije od 360 što će za to, na kraju osiguranja, dobiti od Merkura: • za doživljenje – iznos od 50.742,85 • za prirodnu smrt – iznos od 15.584,41 + do tada ostvarenu dobit • za smrt usljed nezgode – iznos od 31.168,82 + do tada ostvarenu dobit.

Kasko osiguranje

Savremeni način života postao je nezamisliv bez automobila koji svakako predstavlja jedno od najekonomičnijih i najudobnijih prevoznih sredstava. Bez obzira da li služi samo za prevoz od kuće do posla, za transport ili turistička putovanja, automobil predstavlja i naš karakter, potrebu, stil života, zbog čega je većina ljudi spremna da izdvoji velika finansijska sredstva prilikom njegove kupovine. Samo trenutak nepažnje, međutim, dovoljan je da prouzrokuje značajna oštećenja na Vašem automobilu ili šta ako se dogodi krađa? Tada je obično kasno za razmišljanje šta se moglo uraditi da se izbjegnu neprijatnosti i veliki gubici.

Osiguranje imovine

Osiguranje od požara i nekih drugih opasnosti Provalna krađe i razbojništvo Osiguranje stakla od loma Kombinovano osiguranje stambenih objekata i stvari domaćinstva Osiguranje od požara i nekih drugih opasnosti Osiguranje objekata u izgradnji Osiguranje objekata u montaži Kombinovano osiguranje elektronskih računara, procesora Osiguranje od opasnosti prekida rada usled požara ili nekih drugih opasnosti Osiguranje mašina od loma ili nekih drugih opasnosti

Posjetite našu web prezentaciju (www.orioninvest.me) i upoznajte se sa kompletnom ponudom!

Kontakt:

+382 52/322-017
+382 69/357-506
+382 69/357-507
orion.invest@t-com.me
Ibarska bb
84210 Pljevlja
Crna Gora

LOKACIJA


Прикажи ORION – D.S. на већој мапи