Naslovna Život Ljubav i Sex Kakav je seks sa Vagom, Bikom, Rakom…

Kakav je seks sa Vagom, Bikom, Rakom…

0

Ovan će vam otvoreno reći šta želi, Rak će biti bežan, Blizanci vole da eksperimentišu, Lavovi su bučni, Djevica ne voli vulgarnost, Škorpija hoće sad i odmah…

Ovan

Seksualnost Ovna ima dvije bitne osobine. Prva je da Ovna ne možete nikad dovoljno zainteresovati, a druga da mu teško bilo ko dugo drži pažnju. Budite direktni i konkretni, ne bi li uspjeli da zapalite strasti kod predstavnika ovog znaka. On je lovac, kao i svaki vatreni znak – Lav ili Strijelac, i voli da Vi budete plijen. Udovoljite mu u tome, ne činite prvi korak.

Bik

Bik na prvi pogleda uopšte neće reagovati na provokacije i seksualne aluzije, ali on je ipak znak koji je stvoren za uživanje i strasti. Njime vlada Venera, pa je sve podređeno osjećaju, udobnosti, užitku. Ali, Bik gotovo uvijek miješa ljubav i strast. Ako ste sa Bikom u neobaveznoj vezi, nemojte sebi dozvoliti da se zaljubite, jer je on uvijek konkretan i kaže šta želi. Ako ne želi da se veže ne nadajte se da će se predomisliti.

Blizanci

Lepršavi Blizanci, vjetropiri, mogu zainteresovati osobu riječima, zavođenjem, davanjem nade, ali to ne mora da znači ništa. Blizanci samo tako izgledaju, a zapravo teško ulaze u površne seksualne veze. Zadovoljiti Blizanca, znači dovoljno zainteresovati njegov um. Potrudite se da budete veseli i razdragani, da ne pravite pritisak na ovaj znak, jer je to ono što on ne podnosi. Nove poze, zanimljive akrobacije, seks na nepredviđenim mjestima, će sigurno zadovoljiti njegove prohtjeve.

Rak

Rakovi nježni, a u seksu vole potpun ugođaj, da sve bude onako kako su zamislili. Ničeg premalo, ničeg previše. Atmosfera im je bitna, a treba im čitati misli, jer njima svašta može da smeta. Zato, prvo upoznajte dobro ovaj znak pa se prepustite čarima kreveta. Intimnost je na prvom mjestu, pa onda seks, zato je ovaj znak teško nagovoriti na bilo šta, a neobavezne veze mogu biti samo izlet ukoliko su nesrećni poslije neke druge propale veze.

Lav

Lavovi su kraljevi i u krevetu. Oni biraju gdje i sa kim, zato nemojte misliti da ste osvojili Lava ili Lavicu – oni su odabrali Vas, i treba da ste počastvovani zbog toga. Mogu da upadnu u avanturu, ali je sami ne traže. Ali i u tom slučaju mnogo biraju. Bučni su u krevetu, nose skupo i moderno donje rublje, a to očekuju i od partnera. Dobro je ako prije seksa uslijedi neki sjajan izlazak ili večera. Bitno je da im ne spadne kruna s glave. Partner će biti zadovoljan što je sa Lavom.

Djevica

Djevica je znak koji ne voli da mijenja partnere i rijetko ćete čuti da se ponaša promiskuitetno. Potrudite se da ne budete vulgarni u krevetu sa Djevicom, ali ni dok je zavodite, jer to nikako ne voli. Tajanstvenost i diskretnost je najbitnija ovom znaku. Potrudite se da svjetlo, postelja, kao odjeća, budu savršeni jer Djevica vidi mane kod svakog. Ne zaboravite da budete nježni i da što manje analizirate seks prije ili poslije odnosa. Poklonite Djevici knjigu, po mogućstvu „Kamasutru“ da sve prouči. Obožavaju predigru i to zadovoljstvo im nikad nemojte uskratiti.

Vaga

Kao najveći esteta Zodijaka, Vaga prvo gleda pa onda dodiruje. Jednostavno, voli da sve bude savršeno, uredno, sređeno. Bez obzira na kompromise koji se čine u vezi, partner Vage mora biti savršen. Ljubav ili osjećanje koje se budi kod Vage je jako bitno za seksualnost i kako će izgledati odnos. Ukoliko Vaga misli i zaključi da ništa ne može da osjeća prema nekoj osobi, onda i neće moći da se trudi u krevetu. Vaga je savršen ljubavnik, ali i partner. Ali, prvo morate osvojiti njihovo srce.

Škorpija

Ovaj znak ima malo obrnutu logiku od ostalih znakova, pa ga zato smatraju promiskuitetnim. Ali nije uvijek tako. Oni žele i bliskost i seks u isto vrijeme, samo pnekad pomiješaju redoslijed. Kod njih nema čekanja, sve mora sad i odmah.

Strijelac

Veseli znak, voli avanture svih vrsta pa i seksualne. Oni mogu biti čak nemirniji od Škorpije. Ali Strijelca treba zabaviti, animirati, jer njemu ako je dosadno, ne može dugo da izdrži pored jednog partnera. Ne mora ništa da bude savršeno, već bi sam haos po sobi bio dovoljan. Strijelac je uvijek raspoložen za izazove, pa onda probajte da ga izazovete. Potrudite se da ne shvata seks kao obavezu, nego kao rasterećenje. Dobra zabava je zagarantovana.

Jarac

Poznat kao jedan od sporijih znakova, u krevetu baš nije takav, prije bi se moglo reći da je oprezan. Ne želi da se petlja sa svakim, a ako previše švrlja, to znači da samo traži sigurnost i „čvrtu ruku“. Jarcu možete udovoljiti tako što ćete pokazati svoje iskustvo i istrajati u tome da se Jarac opusti. Kada Vam to uspije, možete biti zadovoljni.

Vodolija

Avanturista i prijatelj. Vodolija je uvijek zabavna, ali i hladna u isto vrijeme, tako da nikad ne znate na čemu ste. Kada ste u vezi, to lako može da postane nešto ozbiljnije, ali se lako može i prekinuti. Pokušajte da ne udovoljavate ovom znaku u svemu što želi, pošto će imati svakakve prohtjeve. Ukoliko Vam se svidi kako ovaj znak razmišlja i priča o seksu, svidjeće Vam se i sve što slijedi.

Ribe

Udovoljite Ribama, ako ste pripadnica ženskog pola, onda morate znati da Vaš partner u znaku Ribe voli sjajan veš, crne čarape, podvezice, sve što može raspaliti maštu. Isto važi za djevojke rođene u ovom znaku. Sve mora da bude perfektno. Šminka i muzika, jer Ribe traže potpuni ugođaj i to uglavnom i dobiju.

Izvor: Mondo