Naslovna Vijesti Društvo U Beogradskoj ulici počela sanacija kanalizacione mreže

U Beogradskoj ulici počela sanacija kanalizacione mreže

0

Sekretarijat za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i vode urgentno će izgraditi oko 35 metara kanalizacione mreže u Beogradskoj ulici, koja je stara i dotrajala. Kako smo saznali od nadležnih u ovom sekretarijatu kanalizacija u pomentoj ulici je kamena drenaža, podložna  čestom obrušavanju, što izaziva začepljenje kanalizacije i izlivanja fekalija.

Radnici Javnog preduzeća „Vodovod“ lokalizovali su kvar na kanalizacionoj mreži u Ulici Beogradskoj, odradili svoj dio posla i predočili nadležnom sekretarijatu šta bi trebalo uraditi kako bi se kvar dugotrajno riješio. Kako su nam rekli nadležni u Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i vode dotrajala kanalizaciona mreža u ovoj ulici sa kamenom drenažom često je bila uzrok začepljena kanalizacije, izlivanja fekalija i plavljena pojedinih objekata i stambenih jedinica. Pošto je sekretarijat nadležan za izgranju i investicije komunalne infrastrukture  oni će to uraditi najhitnije, u fazi su prikupljanja ponuda za izvođača radova.

Neophodna je izgradnja savremene kanalizacione mreže u dužini od 35 metara, izgradnja šahte  i priključenja na kanalizacionu mrežu u Četvrtoj sandžačkoj ulici. Orjentaciona vrijednost radova je oko 2000 eura a u Sekretarijatu će učiniti sve da se oni što prije završe.