Naslovna Sport Fudbal Pljevlja očekuju da im se vrate tri boda

Pljevlja očekuju da im se vrate tri boda

0

Pod Golubinjom Pljevlja u 5. kolu Baraža dočekuju Zoru

Sjutra od 17 sati i 30 minuta na gradskom stadionu, Pljevlja, u petom kolu Baraža za popunu Druge lige dočekuju ekipu Zore iz Spuža. Iz FK Pljevlja rekli su nam da oni ovu utakmicu dočekuju kao presudnu za plasman u Drugu ligu i pored toga što su im bodovi iz prve dvije utakmice oduzeti. Iz kluba pozivaju navijače da im pomognu u ovoj utakmici

Podsjetimo u trećem kolu Baraža u Spužu Zora i Pljevlja igrali su 1:1, a nakon žalbe Zore zbog igranja Milivoja Mrdaka, koji na dvojnu registraciju nastupao za Pljevlja, a koji je odigrao više od 15 utakmica za matični klub, Rudar, utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0, za Zoru. Istovremeno Takmičarska komisija FSCG utakmicu prvog kola Baraža, Pljevlja-Arsenal odigranu 23. maja, koju su Pljevlja dobila sa 2:0, registrovali su službenim rezultatom u korist ekipe iz Tivta. Pljevlja su se žalila na tu odluku jer je, po riječima sekretara kluba Saše Drobnjaka, Takmičarska komisija zanemarila član 22 propozicija Baraža, po kome se utakmice registruju postignutim rezultatom, izuzev ako je uložena žalba, što Arsenal nije uradio, ili postoje uslovi za registraciju utakmice 3:0 bez borbe.

Smatramo da će u FSCG ispraviti propust i vratiti nam osvojene bodove. O našoj žalbi odlučuje drugostepena komisija i ne sumnjam da će donijeti jedinu ispravnu odluku, kazao je Drobnjak.