Naslovna Sport Fudbal Na kraju svi slavili

Na kraju svi slavili

0

5. Kolo Baraža za Drugu ligu

Pljevlja-Zora 2:0 (0:0)

Stadion pod Golubinjom. Gledalaca oko 500. Sudija: Miloš Savović 2 (Podgorica). Pomoćnici: Boban Krstev 2 (Cetinje) i Aleksandar Đikanović 2 (Nikšić). Strijelci: Petrić u 47. i Joksimović u 52. minutu. Žuti kartoni: Petrić, Lečić, Damjanović (Pljevlja), M. Pajović (Zora).

PLJEVLJA: Lučić-, Bašić 1,5, Mitrović 2, Petrić 2, Jović 1,5, Lečić 1,5 (od 46. Joksimović 2), Anđelić 1,5, Damjanović 1,5 (od 86. Vuković-), Cmiljanić 1,5, Drašković 1,5, Bambur 2.

ZORA: Mugoša 1,5, Čelebić 1 (od 78. Radulović-), M. Pajović 1, V.Milonjoć 1, Drljević 0,5, M. Milonjić 0, Mugoša 0, Tomašević-(od 31. V. Pajović 0,5), Bogićević 0 (od 50. Vidaković-), Đuričković 0.

Igrač utakmice Adi Bambur 2 (Pljevlja)

Pljevlja su dominirala tokom većeg dijela utakmice, gosti, koji su imali podršku bučnih i vatrenih navijača, jedino su u poslednjih deset minuta prišli golu Pljevlja. Na kraju ipak pobejda sa samo dva gola razlike.

U prvom poluvremenu bilo je dosta nervoze gosti su se branili, a Pljevlja pokušavala da napadnu. Ipak nervoza nije dozvoljavala da domaći razviju igru. mešutim u 28. minutu do gola je mogao Ljubiša Drašković, ali mreža je pstala netaknuta. U 40. minutu sa 35 metara projektil ka golu Zore uputio je Nikola Mitrović, svi su vidjeli loptu u golu,ali je lopta pogodila stativu, na lju je natrčao Predrag Damjanović, međutim nije bio precizan

Prvi gol domaći su postigli nakon kornera koji je izveo Nikola Mitrović, a egzekutor glavom bio Aleksandar Petrić. Drugi gol, je pao ubrzo, nakon odlične asistencije Adija Bambura postigao Marko Joksimović. Gosti su tada bili u ošamućeni i samo ih je trebalo dotući, međutim i pored nekoliko prilika ostalo je 2:0. Na kraju veselje. Domaći su slavili, računajući da će im žalba biti usvojena i vraćena pobejda nad Arsenalom, a gosti, praćeni pjesmom  pristalica ovog kluba, slavili su računajući da Pljevljima neće biti usvojena žalba.