19 Vijesti

Mostovi spajaju ljude


Četvrta za redom turističko-promotivna manifestacija “Mostovi spajaju ljude” održana proteklog vikenda.

U organizaciji Nevladine organizacije „Tara“ , Turistučke organizacije Pljevlja i opštine Pljevlja i ove godine održana je  turističko – promotivna manifestacija „Mostovi spajaju ljude“. Manifestacija je počela knježvnom večeri u školi u selu Đurđevića Tara, a nastevljena sjutradan na Kljajevića luci u neposrednoj okolini mosta na Tari, a potom i na samom mostu.

Suorganizator ove već tradicionalne manifestacije je Organizacija žena Crne Gore.  Na manifestaciji  je učestvovao veliki broj nevladinih organizacija, posebno onih koje se bave izradom suvenira. Učestvovali su: mažoretkinje, paraglajderi i biciklisti a rafteri su organizovali i promotivni rafting.

foto: Mensur Džanković  video: Milenko Jelić


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

3 comments on “Mostovi spajaju ljude

 1. Lonco

  E ove sprdnje. Nisu samo ovi koje ste nabrojali ukljuceni, ima tu jos NVO-a, ali i donacija od pljevaljskih firmi…i to ne malih.
  Ovo je samo dimna zavjesa.Njima i ne treba vise ljudi i ovo ucesnika sto je doslo sasvim im je dovoljno da se kaze – evo manifestacije. Ovo ti je najobicniji krkanluk za zasluzne clanove i Vukove i Filipove fanove, kojih je bilo 5.
  Dzaba bilo i ice i pice i splavarenje dzabe, i oslobadjanje takse za splavarenje i prevoz do Tare i nazad. Nisu dosli ni oni iz Tare, kojim se to desavalao pred vratima. Narod nije blasav.

 2. Dragan

  Kakav turizam, ovako svake godine ove NVO operu pare koje dobiju od igara na srecu UNDP-a i donatora…. NVO „Tara“ je onaj Kljajevic sto radi u Vladi (kuca mu je kod cesme na Vlaskovcu) , Turistučka organizacija Pljevlja, je onaj Dragisa Sokic (DPS). Onda je tu NVO „Rendzer“(Lovocuvar Ljubomir Kljajevic), pa NVO „Drustvo prijatelja rijeke Tare“(Miroslav Sljivancanin zvani Lengo, kafana na mostu) Pa NVO Zena iz PG.To je ta lopovska druzina.
  Ali pogledajte na sta trosi pare Opstina Pljevlja.Na ovu sprdnju.
  Pa ovo nije ni seoski vasar, a ne manifestacija.Bar na vasar dodje daleko vise ljudi.
  Ovi iz Opstine, ako ovako nastave bice gori i od ovih Filipovih pljackaskih brigada.

 3. Mile

  “ Na manifestaciji je učestvovao veliki broj nevladinih organizacija, posebno onih koje se bave izradom suvenira. Učestvovali su: mažoretkinje, paraglajderi i biciklisti a rafteri su organizovali i promotivni rafting.“

  Ove sprdnje, veliki broj NVO, a nije bilo ni 20 ljudi.Ne kaze se mazoretkinje nego Mazoretke, glupaci.
  Dalje toponim „Kljajevica Luka “ ne postoji, vec su Kljajevici nazvali svoju livadu tim imenom.
  Ova seoska igranaka se odvijala na privatnoj livadi na koju je doslo oko 20 ljudi.
  Klasicno pranje para od strane Turisticke organizacije, Vladinih-Nevladinih organizacija i divljih splavara koji pruzaju ilegalne turisticke usluge smjestaja, ishrane i splavarenja.
  A na sta lici most i okolina ne treba komentar.
  Na sve strane kiosci, u narodu poznatije kao katafe, sve okruzeno smecem i sklepanim brvnarama oko Lengove kafane.Prodavci svega i svacega kraj mosta, salijecu goste cim promole nos iz auta ili autobusa.Cijene kao u Veneciji.Kod Lenga esspreso 1,00 euro.
  Ukratko Katastrofa! Ni T od turizma.

Comments are closed.