Naslovna Dijaspora „Susreti Pljevljaka u Beogradu“

„Susreti Pljevljaka u Beogradu“

1

Održani tradicionalni 33. po redu „Susreti Pljevljaka u Beogradu“

 

Tradicija traje 33 godine

Od 29. marta do 1. aprila održani su 33. tradicionalni „Susreti Pljevljaka u Beogradu“. Kao i uvijek organizator Susreta bilo je „Udruženje Pljevljaka u Beogradu“.

I ovoga puta sureti Pljevljaka u Beogradu bili su prilika, naših sugrađana koji žive i rade u Beogradu da se sastanu i evociraju uspomene. Udrženje Pljevljkaka se potrudilo da manifestacija bude dobro organizovana, a ove godine Susreti su imali i svečarsku atmosferu, zbog potpisivanja sporazuma o saradnji opština Pljevlja i Voždovac. Ovoj manifestaciji kao i uvijek do sada prisustvovala je delegacija lokalne uprave, na čelu sa predsjednikom Opštine Milojem Pupovićem.

Predsjednik Udrženja Pljevljaka u Beogradu Tomislav Macanović imao je mnogo posla, a po riječima prisutnih dobro ga je obavio. a domaćin večeri bio je dugogodišnji predsjednik Udruženja Radivoje Filipović.

Svečanoj večeri je prisustvovao veliki broj Pljevljaka koji žive u Beogradu, a gost je bio i predsjednik opštine Voždovac, sa kojiom je potpisan sporazum o sardnji i bratimljenju, Dragan Vukanić.

1 KOMENTAR

  1. Politicki obojen skup, oduvijek bio, nazalost ! Smijenite organizatore, komunisticke „trabante“, pa ce vam svi Pljevljaci doci !

Comments are closed.