Naslovna Sport Fudbal Pljevljaci ciljaju četvrto finale

Pljevljaci ciljaju četvrto finale

0

Motivisani Pljevljaci dočekuju Petrovac

Rudar i Petrovac do sada su se tri puta sastajali u polufinalu najmasovnijeg takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Crne Gore. Dva puta, na putu do trofeja, Pljevljaci su eliminisali Petrovac, a Petrovac je na putu do svog jedinog trofeja u polufinalu eliminisao Rudar, tako da i jedan i drugi klub ovoj utakmici pridaju veliku važnost. Rudar je favorit, makar u prvoj utakmici, ali s obziorom da se revanš igra pod Malim brdom, šanse za prolaz u finale su izjednačene. Daleko do toga da u taboru Rudara vlada strah od protivnika, ali doza opreza svakako postoji. Ono što raduje pristalice najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori, ali i trenera Dragana Radojičića, je činjenica da su prvi put svi registrovani fudbaleri u konkurenciji za prvi tim.  Strateg Pljevljaka smatra da Rudar može do svog trećeg uzastopnog finala i najavljuje pobjedu koja bi Pljevljacima garantovala miurniji put na revanš

-Prvi put ove sezone možemo da računamo na sve igrače, jedino Radusinović osjeća posledice povrede, ali na tom mjestu imamo adekvatnu zamjenu. Neće nas zavarati rezultat Petrovca protiv Budućnosti ni to što smo ih dva puta pobjedili u dosadašnjem toku prvenstva. Znamo koliko smo teško došli do bodova protiv njih u Pljevljima, golom u 95. minutu. Ipak mi smo maksmalno motivisani imamo veliku želju, znamo koliko nam ova utakmica znači i šta nam donosi ovaj dvomeč sa Petrovcem. Nije nam prije početka sezona cilj bio trofej, ali kad se nalazimo pred vratima osvajanja trofeja učinićemo sve da do njega dođemo. Naš cilj je da napravimo što povoljniji rezultat koji će nam garantovati mirniji put na revanš, kazao je Radojičić.

 

Mogući sastav: Mijatović, M. Jovanović, Nestorović, Adžić, Alić (Radusinović), Brnović, Vlahović, Ivanović, I. Jovanović, Stojanović, Igumanović.