Naslovna Najnovije vijesti Rukometni klub „Rudar“ nije dostavio svog predstavnika za Komisiju

Rukometni klub „Rudar“ nije dostavio svog predstavnika za Komisiju

0

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti reagovali na saopštenje ORK Rudar

 

Povodom teksta koji je objavljen na našem portalu u cijelosti i u „Pljevaljaskim novinama“, u kome je ORK Rudar reagovao na izbor najboljih sportista i sportskih ekipa za prošlu godinu, oglasio se i Sekretarijat za društvene djelatnosti.
Sekretarijat u pismu „Pljevaljskim novinama“, koje je postavljeno na zvanični sat opštine Pljevlja navodi da je reagovanje ORK Rudar pod koje izašlo pod naslovom „Zar naše zlato ne sija“, ne odgovara istini.
-Predsjednik opštine Pljevlja, na predlog Sekretarijat za duštvene djelatnosti opštine Pljevlja, formirao je komisiju koja broji devet članova i čij je predsjednik predstavnik ovog Sekretarijata. Komisiju su sačinjavali predstavnici resornog Sekretarijata, sportski radnici i priznati sportski novinari iz Pljevalja.
U postupku formiranja Komisije, ovaj organ postavio je javni poziv na sajtu opštine Pljevlja dana 28.11. 2011. godine. Isti je obajvljen u „Pljevaljskim novinama“ od 1.12. 2011. godine, kojim su pozvani svi sportski klubovi registrovani na području opštine Pljevlja „da dostave svoj predlog kandidata za učešće u Komisiji za izbor Sportiste grada za 2011. godinu“.
U ostavljenom roku, samo tri kluba koja su registrovana na području opštine Pljevlja dostavila su imena svojih predstavnika, od kojih su dva predložena kandidata od strane  klubova postali članovi Opštinske komisije za izbor sportiste za 2011. godinu.  
Rukometni klub „Rudar“ nije dostavio svog predstavnika za gore pomenutu Komisiju, pa samim tim niko nije mogao biti izabran u pomenutu Komisiju iz ove sportske organizacije.
O navedenim činjenicama svi dokazi i sva neophodna dokumantacija može se dobiti na uvid u Sekretarijatu za društvene djelatnosti.
I na kraju, Sekretarijat za društene djelatnosti opštine Pljevlja kao resorni sekretarijat upućuje predstavnika Rukometnog kluba „Rudar“ da prate rad ovog Sekretarijata, a samim tim posjećuju sajt, kao i štampane medije koje prate rad Sekretarijata, jer će na taj način biti upoznati sa aktivnostima istog, a njihova reagovanja nadamo se, biće orektnija i bliža istini.
Uspjesi članova pionirskog i omladinskog pogona Rukometnog kluba „Rudar“ Pljevlja su i uspjesi našeg grada i zaista smo svi ponosni na rezultate koje su ostvarili na Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj i sugurni smo da će lokalna uprava pratiti i njihov rad uz nadu da će njihove karijere biti uspješne i dalje nagrađivane odličijma koja će biti najsjanija, kaže se u reagovanju Sekretarijata za društene djelatnosti opštine Pljevlja koje je potpisala sekreatar Slavica Krstajić.