rudar petrovac 1 Sport

Bez štopera na Mladost


 

Tačku na uspješnu jesen Pljevljaci bi mogli staviti na Starom aerodromu. Međutim čeka ih Mladost koja se sigurno neće unaprijed predati. U Rudaru, bez obzira što Podgoričani već osam utakmica, od toga šest prvenstvenih, nisu osjetili slast trijumfa, smatraju da je Mladost dobra ekipa protiv koje se ne smiju ni jednog trenutka opustiti. Po riječima stratega Pljevljaka Dragana Radojičića, ekipi iz najsjevernijeg grada u Crnoj Gori, neće smetati što su poslednji trening pred utakmicu odradili na snijegu već nešto drugo.

Adžić mora da odradi kaznu zbog kartona, Alić još nije zaliječio povredu primicača, a Radusinović još osjeća posledice lakšeg potresa mozga koji je „zaradio“ na utakmici sa Petrovcem. Znači nemamo ni jednog klasičnog štopera u konkurenciji za sastav na ovoj utakmici, pa ćemo morati nešto da improvizujemo. Bez obzira što smo u prvoj utakmici savladali Mladost u Pljevljima sa 3:0, po onome šta se dešavalo na terenu mislim da je bio previsok rezulatat. Nas neće zavarati loš rezultatski niz našeg protivnika već ćemo dati sve od sebe da zabilježimo trijumf i na taj način završimo uspješnu jesenju sezonu, kazao je Radojičić.

Mogići sastav: Mijatović, M. Jovanović, Nestorović, Sekulić, Francišković, Vlahović, Brnović, Igumanović, Stojanović, I. Jovanović, Ivanović.

Pogledajte golove sa utakmice protiv Mladosti koja je igrana u septembru