Naslovna Sport Košarka Šesti trijumf Pljevalja

Šesti trijumf Pljevalja

2

Juniorska košarkaška liga

 

KK „Rudar“ – KK „Pljevlja 64-82 (19-21)(17-20)(18-16)(10-25)

Dvorana SC „Ada“ gledalaca 300 , Sudije Nikola Debeljević i Kasim Bajrović (oba Pljevlja)

RUDAR: Šaković, V. Lacmanović 7 , Novićević, Mijatović, Dragaš, Borović, Cupara 6 , Kastratović, Starovlah  16, Grbović, Knežević 30, L. Lacmanović 5.

PLJEVLJA: F. Gomilanović 10, Klačar, Cupara 9, Božović 19,Janjušević 8, Loncović 16, Kljajević 3, Seratlić, N. Gomilanović 13, Posuka 2, Joksović 1, Jelovac 1.

Mada se očekivala neizvjesnija utakmica u gradskom derbiju juniori Pljevalja bez većih problema savladali su svoje vršnjake iz Rudara. Pljevlja su vodila od samog početka, a sa jakom odbranom, pogotovo u poslednjoj četvrtini stekli nedostižnu prednost. Juniori Pljevalja kao i ostale mlađe selekcije ovog kluba zaista postižu rezultate za pohvalu, jer su u sve četiri kategorije, dakle u 18 odigranih utakmica, bez poraza.

2 KOMENTARA

  1. I u KK Pljevljima je do 2 minuta pred kraj igrla prva petorka, pa su svo vrijeme vodili! I oni su bili umorni! A i predhodni dan su igrali utakmicu tako da su dodatno bili izmoreni!

  2. Treneri Rudara rade isto od osnivanja,igra 5 igraca do iznemoglosti,(5 igraca se upisalo u strijelce),za razliku od Pljevalja gdje se 10 igraca upisalo u strijelce.Tri cetvtine je Rudar igrao solidno i normalno zbog umora cetvrtu gubi katastrofalno i glavni krivcu su igraci,a oni ne mogu da stoje na nogama.

Comments are closed.